Esztétikai-konzerváló fogászat

Konzerváló, fogmegtartó kezelések

  • esztétikus tömés
  • barázdazárás
  • gyökérkezelés, gyökértömés
  • arany-, kerámia-, Belleglass betét (inlay)

Rendelőnk elsődleges szempontja, hogy a meglévő fogakat, minél tovább megtartsa, mind funkcionálisan, mind esztétikailag egyaránt.

Esztétikus tömés

Kis kiterjedésű fogszuvasodás, valamint sérülés esetén a fog keményszöveteit esztétikus kompozit töméssel látjuk el.

Gyökérkezelés

A fogbelet (pulpa) érintő megbetegedések esetén, a fog megtartásának, valamint a panaszok és a fájdalom megszűntetésének érdekében sokszor gyökérkezelni kell a megbetegedett fogat. Ez a több alkalomból álló kezelés rendelőnkben a legmodernebb gépi eszközökkel történik, mellyel rövidebb idő alatt sokkal jobb eredményt tudunk elérni, a hagyományos kézi gyökérkezeléshez képest.

Betét (inlay, onlay)

Nagyobb kiterjedésű fogszuvasodás, valamint sérülés esetén sok esetben plasztikus tömőanyaggal nem lehet helyre állítani a fog eredeti alakját és kontúrját. Ezekben az esetekben a betét helyének kialakítása után a lenyomatvételt követően elkészül az esztétikus, anatómiailag és funkcionálisan a saját foghoz hasonló fogmű. Készülhet aranyból vagy fémmentes, esztétikus Belle Glass anyagból.

Fogfehérítés

Rendelőnkben lehetőség van az esztétikailag nem megfelelő színű, sötét fogak fehérítésére is. A fogfehérítést minden esetben meg kell előznie professzionális szájhigiéniás kezelésnek (fogkőlevétel, homokfúvás, polírozás). A fogfehérítés minden esetben speciális ínymaszk felvitele után történik a lágyrészek maximális védelme miatt.

Rendelési idő:
Hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00
Előzetes bejelentkezés alapján.

Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.

Saxonia Dental

Copyright © Saxonia Dental 2018 | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | Weboldal fejlesztés: Webpole