Rólunk

A Dr. Brandt Dietmar által 1979-ben alapított rendelőnk új szakorvos kollégákkal bővült, akik továbbviszik rendelőnk szemléletét és értékeit, szem előtt tartva meglévő, régi betegeink gondozását és ellátását. Mindemellett tisztelettel várjuk új pácienseink megkeresését is a fogászat minden területén. 2019 március 1-től rendelőnk mint szájsebészeti, parodontológiai és oráldiagnosztikai szakrendelőként üzemel. 

Orvosaink

Dr. D. Szabó Kinga

Fogorvos, Dento-alveolaris-szájsebész szakorvos

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. A végzés után felvételt nyertem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Oktatási Centrumának Szájsebészeti Osztályára, ahol három évet töltöttem, mint dento-alveoláris sebész rezidens. Ez idő alatt részt vettem a betegellátás mellett az Osztály tudományos tevékenységében is. 2018-ban kiválóan megfelelt eredménnyel dento-alveoláris szájsebész szakvizsgát szereztem. Szakterületeim a szájsebészeti beavatkozások, az implantológiai ellátások, csontpótlások továbbá a protetikai- és konzerváló fogászati munkák készítése.

Dr. Kuhajda Péter

Fogorvos, Parodontológus szakorvos

2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Az egyetem elvégzése után a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikájára nyertem felvételt, ahol a három éves rezidensi időszak után, kíválóan megfelelt eredménnyel parodontológus szakvizsgát tettem. Ezután klinikai parodontológus szakorvosként dolgoztam még ott három évet illetve magánpraxisomban láttam el pácienseimet. A klinikán töltött hat év alatt részt vettem a betegellátás mellett az egyetemi oktatásban, valamint a klinika tudományos kutatásaiban is. Nagy tapasztalatot szereztem a parodontológiai megbetegedések diagnosztizálásában valamint a legújabb és legeredményesebb kezelési eljárások alkalmazásában. További szakterületeim még a parodontológia és az implantológia mellett a fogpótlások készítése és a konzerváló fogászati munkák elvégzése.

Dr. Brandt Dietmar

Fogszakorvos

 

Rendelési idő:
Hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00
Előzetes bejelentkezés alapján.

Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.

Saxonia Dental

Copyright © Saxonia Dental 2018 | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | Weboldal fejlesztés: Webpole